ATTENTION - vague de virus via Email!

Article

http://korben.info/locky-quil-y-a-a-savoir-malware-moment.html

Cliquez sur ce bouton pour S’abonner ce message. Ou enregistrer automatiquement en ajoutant un commentaire ci-dessous.
Cet article vous a-t-il été utile ?
Utilisateurs qui ont trouvé cela utile : 0 sur 0

Cela répond–il à votre question?

Vous pouvez nous contacter directement pour [link_start]enregistrer une demande [link_end].

Commentaires

• Avatar
    Frederik Vekeman

un autre exemple:

De : T-Mobile [mailto:no-reply@T-Mobile.nl]
    Envoyé : mercredi 6 avril 2016 09:18
    À :
    Objet : Uw Factuur Online

Datum

06 april 2016

Betreft

Uw Factuur online

T-Mobile kenmerk

3897/1.18723463

Timar Controls
    T.a.v. E.R. van de Weide
    Meervlietstraat 10-
    1566 TM ASSENDELFT

Geachte

Uw factuur staat klaar op My T-Mobile

Bekijk uw factuur. - link naar malafide site -

Inloggegevens vergeten of niet bekend met My T-Mobile?
    Registreer uzelf snel op My T-Mobile (- link naar malafide site -)

Kies in het menu voor `Beheerder?. Hier geeft u uzelf toegang tot uw bedrijfsinformatie.

Het wachtwoord kunt u opvragen door op deze pagina (- link naar malafide site -) de stappen te volgen.

Heeft u nog vragen? Vind uw antwoord dan snel op t-mobile.nl/zakelijke/klantenservice (- link naar malafide site -) .
    U kunt niet rechtstreeks reageren op deze e-mail.

Met vriendelijke groeten,
    Team T-Mobile Zakelijk