Aanpassen kantooruren

Login via de website http://www.pbxonline.be met je login en wachtwoord.

Klik vervolgens op "PBX" bovenaan en vervolgens selecteer je "kantooruren"

Selecteer vervolgens de kantooruren die je wenst aan te passen.

Opgelet, deze kunnen verschillend zijn per oproepnummer.  Kijk daarom steeds na dat je het juiste oproepnummer aanpast.

Voorbeeld weekdag, bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 18u :

Voorbeeld volledige dag gesloten :

Sluit af met de knop "Opslaan+Sluiten"

Je aanpassingen zijn nu actief.