Hoe maak ik ALLE nummerreeksen aan voor het volgende jaar?

1  Algemeen

Het is mogelijk in incadea.dms om nieuwe nummerreeksen aan te maken voor een bepaalde periode.

Bijvoorbeeld: je wilt voor het jaar 2019 alle nummerreeksen maken die er nodig zijn dit jaar.

Je hoeft niet elke serienummer apart aan te maken, maar je kan alle serienummers die je nodig hebt voor het volgende jaar in één keer aanmaken.

Ga naar Rolcentrum - Mijn speciale functies - Create No. Series

Geef daarna begindatum in en periode lengte: Druk op OK

Periode lengte:

• J = Jaar
  • M = Maand
  • D = Dag

Zo zijn alle nummerreeksen aangemaakt voor dat jaar.

OPGELET: maak de nieuwe serienummers tijdig aan! Zo voorkom je problemen in het begin van het volgende jaar.

MAAR neem hiervoor contact met een Carya Group medewerker!