Hoe log je in op de scanner?

Start de scanner op en log in met de logingegevens die je ontvangen hebt.

OF

Scan je persoonlijke QR-code die je ontvangen hebt. Druk hiervoor op de toets aan de rechterzijde.

U komt terecht op het dashboard. Hier kunt u kiezen wat u gaat doen.

• De stock consulteren
  • Stukken uit de rekken halen
  • Stukken ontvangen
  • Pakketten ontvangen (bij levering van onderdelen, worden kleinere onderdelen verpakt in 1 doos. Hiermee kan je nagaan of je alle pakketten ontvangen hebt die verzonden werden door de leverancier).
  • Inventaris opmaken