Hoe geef je een onderdeelnummer manueel in via de scanner?

 

Heb je een barcode die niet leesbaar is of bots je op problemen bij het inscannen van het onderdeel? Je kan het ook manueel ingeven.

Ga terug naar het hoofdmenu en druk op het icoon van de camera.

Je kan hier manueel de code intikken. Druk op OK

 

De scanner herkent het stuk. Vul de hoeveelheid aan en druk op registeren.

 

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.