Hoe automatisch etiketten afdrukken voor leveringen?

Dit is handig voor Warehouses: er kunnen automatische labels worden afgedrukt indien er een levering gebeurt voor een klant. Voorbeeld van een label:

2          Instelling op klantenfiche

Op de klantenfiche in het tabblad Facturering is er een veld toegevoegd: Etiketten bij levering.

Als dit wordt aangevinkt, dan zal er bij het afdrukken van een leverbon (niet bij preview) een label worden afgedrukt met informatie over de klant, het extern documentnr., het artikelnr, aantal geleverd, artikelomschrijving en datum en tijdstip van afdrukken.