Hoe kentekenplaat factureren aan de klant?

• Ga naar ‘verkoopfactuur onderdelen’ en klik op ‘nieuw’.
  • Gebruik de TAB toets om een documentnummer te bekomen.
  • Vervolledig het veld ‘orderklantnr.’ En druk op TAB
  • Ga naar het tabblad ‘regels’ en selecteer de onderdelen die moeten gefactureerd worden.
  • In het veld ‘nr.’ kan je op het pijltje klikken om de lijst te openen en het wisselstuknr. Te selecteren.
  • Selecteer je onderdeel en gebruik de TAB toets om de rest van de velden te vervolledigen.
  • Check het eindbedrag en indien ok, klik je op ‘Acties’ – ‘boeken en afdrukken’.
  • De factuur werd aangemaakt.