Gesprek omleiding (Gigaset DECT)

Om een omleiding van oproepnummer in te stellen naar een extern nummer moet er op de centrale eerst een extentie naar het externe nummer worden aangemaakt.

Deze extentie zal het eigen toestelnummer met daar een "9" voor geplaatst.  Indien je interne nummer 36 is zal je de forward voor jou nummer 936 zijn.

Indien de extentie werd aangemaakt (door onze servicedesk) kan je de omleiding activeren op je eigen toestel door middel van de volgende stappen :

• Menu - Netdiensten

• Omleiding

• Selecteer het SIP account voor alle gespreken of "Intern" om enkel de interne gesprekken om te leiden.

• Bij "Status" kan je de omleiding activeren of deactiveren.
  • Naar Telefoonnummer : hier stel je het nummer in, let op je kan geen extern nummer selecteren enkel een intern nummer of je eigen extentie (bijvoorbeeld 936 uit het voorbeeld).

• Klik vervolgens op "verstuur" om deze optie te activeren.

Om de omleiding te deactiveren volstaat het om de status van de omleiding te wijzigen naar "Uit".