Instellen SIP applicatie GroundWire / Acrobits

Download in de AppStore de applicatie “Groundwire/Acrobits”

Na het openen van de Groundwire App krijg je het volgende scherm waar je moet kiezen voor “Algemene SIP Account”

Gebruik de volgende instellingen :

Titel : Naam van je toestel

Gebruikersnaam : werd je toegezonden per mail

Wachtwoord : werd je toegezonden per mail

Domein : werd je toegezonden per mail, in dit geval sip81.pbxonline.be

Schermnaam : Gebruik hier opnieuw de naam van je toestel.

Verander ook de instelling voor “Incoming Calls” naar “Standaard”

Sta hier toe dat Groundwire je meldingen kan sturen

Boven aan de App kan je door de groene cirkel rond je accountnaam zien dat de account correct geregistreerd werd.

Door op je accountnaam te klikken kan je de App in “Do Not Disturb” mode plaatsen, zo zal je geen gesprekken ontvangen via de App.