Hoe rendabiliteit van werkplaatsorders nagaan?

Ga naar afdelingen - werkplaatsbeheer - verkoop werkplaats. Bij periodieke activiteiten klik je op de lijst werkplaatsorderrendabiliteit

Je kan kiezen voor:

• Standaard: enkel de vergelijkingen tussen gepunte tijd en gefactureerde tijd met de overeenkomstige facturatiewaarden.
  • Gedetailleerd: Standaard + detail van voertuig en klant

De lijst opent en je krijgt een lijst van alle orders binnen het systeem (zowel de gearchiveerde als de nog openstaande orders). Je kan een filter gebruiken indien gewenst.

Bijvoorbeeld: Om een overzicht te bekomen van alle gefactureerde orders met geklokte tijden tussen voor de maand september, kunnen we een filter plaatsten op volgende manier:

• Orderdatum : 01/09/2017..30/09/2017
  • Gearchiveerd :  Ja
  • Geklokte tijd : <> 0