Kassamodule- hoe veranderen van kassa?

Dit is enkel van toepassing indien u over meerdere kassa’s beschikt in het systeem.

Om te weten in welke kassa je aan het werken bent, klik je op ‘My cust. Cash registers’ op je rolcentrum.

Onderaan het scherm zie je welk kassa actief staat. Om een andere kassa te openen, klik je op ‘kassa veranderen’.

Je krijgt een lijst met alle kassa’s die jij kan openen.

TIP: bij het invoeren van een kassatransactie, kan men het kassanr. Toevoegen aan de pagina. Op die manier weet men altijd op welke kassa men aan het werken is.