Mails naar bepaalde personen worden niet afgeleverd.

De volgende foutboodschap verschijnt na het versturen van een e-mail naar een bepaalde persoon.

Uw bericht kan niet worden bezorgd bij de volgende geadresseerden of groepen:

'voorbeeld@voorbeeld.be'
Het door u ingevoerde e-mailadres is niet gevonden. Controleer het e-mailadres van de geadresseerde en probeer het bericht opnieuw te verzenden. Als het probleem blijft bestaan, neemt u contact op met de helpdesk.

Oplossing

Stap 1.

Open Outlook  “nieuwe e-mail”

Stap 2.

Klik in het “Aan…-veld” en voer de beginletters in van de te bereiken persoon

Stap 3.

Ga met behulp van de pijltjes toetsen naar het e-mailadres in kwestie

Druk op de delete-toets

Stap 4.

Het voorheen foutieve e-mailadres is nu verwijderd.

Stap 5.

Wanneer je de persoon in kwestie wil mailen, voer je het e-mailadres manueel in, voor de volgende malen zal het correcte e-mailadres onthouden worden.