Hoe verleng je de beltoon van je gsm?

Dit zijn de codes. Je tikt dus achtereenvolgens alle cijfertjes, sterretjes en het hekje om af te sluiten.

Opgelet! Je tikt ze niét in een sms-bericht, maar wel alsof je een gewoon nummer zou bellen.

- voor Proximus: **61*+32475151516*11*30#

- voor Base: **61*+32486191933**30#

- voor Mobistar: **61*5555**30#

-voor Telenet: **61*5555**30#

De 30 achteraan duidt op het aantal seconden; je kan dus ook kiezen voor 5, 10, 15, 20 of 25. Na het hekje moet je op verzenden of op de groene knop van je GSM drukken.

Opgelet: het werkt alleen voor abonnees, dus niet voor wie belt met een prepaid-kaart.

Het kan ook voorkomen dat de code niét werkt bij jouw gsmtype. Dan kan je wel steeds contact opnemen met de klantendienst van je provider.