Kwalificatie van prospect, gelinkt aan een bedrijf

Ga naar de prospectfiche van de klant

Op tabblad ‘prospect’ heb je het veld ‘Is Contactpersoon van’.

Druk op de pijl naast het cijfer 1

In de volgende kader zie je de gelinkte prospectfiche staan. Hier klik je op ‘OK’ om naar de prospectfiche te gaan van het bedrijf.

Volgende velden ga je moeten hervalideren: Titelcode, Naam, Straat en Postcode.

Dit kan je doen door F2 te drukken op het gevraagde veld en daarna op ‘Enter’ drukken.

Druk op ‘Esc’ zodat je weer op de prospectfiche komt te staan van de klant. Nu kan je zien dat de prospectfiche van de klant ook gekwalificeerd is.

Indien er nog altijd de melding staat van ‘ gelinkt aan een niet gekwalificeerd bedrijf.’ Ga je even op een ander tabblad staan. Als je daarna terug op tabblad ‘Prospect’ komt te staan zie je dat het wel gekwalificeerd is.

Beide prospecten zijn nu gekwalificeerd en klaar om te verzenden.