Installatie Google Chrome

Je kan de Google Chrome browser vanuit het Syhawk-menu zelf installeren. Deze is nodig om de Fastback-applicatie correct te laten werken.

Je vindt het icoon van Syhawk bij de actieve iconen naast de weergave van de klok.

Klik met de rechter muisknop op het icoon met de Caryakleuren

Klik vervolgens op Tools Menu - Installations - Install Google Chrome

De installatie gebeurt vervolgens op de achtergrond, je krijgt een bericht op het scherm te zien wanneer ze afgerond is.