Installatie 7-zip

Je kan 7-zip vanuit het Syhawk-menu zelf installeren. Deze is nodig met gecompresseerde bestanden en mappen te werken. (.zip, .rar,....)

Je vindt het icoon van Syhawk bij de actieve iconen naast de weergave van de klok.

Klik met de rechter muisknop op het icoon met de Caryakleuren

Klik vervolgens op Tools Menu - Installations - Install 7-zip

De installatie gebeurt vervolgens op de achtergrond, je krijgt een bericht op het scherm te zien wanneer ze afgerond is.