Hoe vind ik mijn IP adres op Windows 8 pc?

Druk op uw toetsenbord tegelijk op de Windows- en de R-toets

 

Typ cmd en klik op OK

 

Typ ipconfig en druk op enter

 

Het IP adres van uw pc zal nu worden weergegeven

 

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.