Switch tussen Campagnes

De mogelijkheid is ingebouwd om in de dossieropvolging te wisselen tussen campagnes, met uitzondering van de volgende campagnes:

  • CRM-campagnes
  • Privacy Disclaimer campagne
  • Debtor Campagne

Deze functionaliteit is beschikbaar in het afsluitscherm van een contact/activiteit in de module relatiebeheer.

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.