Nieuwe pc ontvangen. Wat nu?

Voorbereiding voor installatie van een pc

1. Pak de computer uit en connecteer deze aan het netwerk en stroom.

2. Volg de instructies op het scherm. !!! INSTALLEER GEEN SOFTWARE OF ANTIVIRUS, OOK NIET ALS DIT AANGERADEN WORDT !!!

3. Nadat de initiële installatie voltooid is, ga naar: http://syhawk.caryagroup.eu Klik op de link “Install Windows Agent” en voer dit uit

4. Maak een ticket aan op de portal van Carya Group: https://portal.caryagroup.eu Gelieve de volgende informatie te voorzien:

- Titel: Remote Installation nieuwe computer

- Login en paswoord van de gebruiker dat de computer zal gebruiken

- De gebruiker zijn functie (Verkoop, Administratie, Receptie, … )

- Welke printer de gebruiker nodig heeft

- Welke extra software nodig is op deze computer

- Office product sleutel (deze wordt geleverd samen met de pc)

5. Even geduld, een Carya Group IT Specialist zal u contacteren nadat de computer geïnstalleerd is en samen met u de laatste stappen overlopen.