Hoe vind ik mijn IP adres op Mac OS X

1.    Klik op het Apple logo en kies Systeemvoorkeuren.

2.    Ga naar Netwerk.

3.    Kies bij Toon zonodig het juiste netwerk, meestal is dit Ingebouwd Ethernet of Airport.

4.    Ga naar het tabblad TCP/IP.

 

Je ziet nu het IP adres.

 

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.