Synchronisatie Agenda Navision - Outlook

RemoteAPP Omgeving - Synchronisatie Agenda Navision - Outlook

Tot op heden kon U de Agendapunten in Navision, actief in een RemoteAPP-omgeving, niet synchroniseren met de Outlookagenda.

Vanaf Release 1440 is dit ook mogelijk voor de gebruikers, wiens Navision actief is in een RemoteAPP-omgeving.

Indien een agendapunt gesynchroniseerd wordt met de Outlookagenda, ontvangt U een mail met het agendapunt in bijlage. Om dit agendapunt te bevestigen opent U de bijlage en antwoordt U 'Yes' op de vraag om het agendapunt in Uw Outlook kalender te plaatsen.

Instellingen

Om de synchronisatie in de RemoteAPP-omgeving te activeren, opent U de gebruikerskaart van de medewerker via Financieel\instellingen\Gebruikers\Gebruikersinstellingen

In het tabblad VAP , vult U volgende instelling in:

• Outlook Integration: activeren
  • Outlook Profiel: ICS

LET WEL: Het outlook profiel 'ICS' dient enkel ingevuld voor gebruikers in RemoteAPP-omgevingen.