Email instellingen Apple iOS 11 voor Office 365

1. Op het hoofdscherm druk op "Instellingen" of "Settings"

2.  Druk op Accounts en wachtwoorden

3. Druk op Nieuwe account

4. Selecteer Exchange.

5. Druk op E-mail en toets je e-mail adres in en je wachtwoord in het volgende veld.   Verander eventueel de Beschrijving

6. Op het volgende scherm kan je de nodige selecties maken over wat je zou willen synchroniseren met je Office365 mailbox.  Druk vervolgens op "Bewaar"

7.  Druk op de home-toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.