Inventarisbeheer

U kan rechtstreeks vanop ons klantenportaal de inventaris van de concessie raadplegen op volgende wijze:

Wanneer u ingelogd bent op ons portaal verschijnt er bovenaan in de hoofding een knop die u meteen doorstuurt naar het inventarisbeheer.

Indien u deze knop niet ziet staan kan dit door 2 redenen:

- Ofwel bent u niet ingelogd, gelieve uzelf dan bovenaan de pagina aan te melden.

- Ofwel heeft u onvoldoende rechten. Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen, wij brengen dit zo spoedig mogelijk voor u in orde.