Introductie Document Capture

Document Capture voor Dynamics NAV Incadea is een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle documenten in uw bedrijf.

Document Capture is geïntegreerd in de modules financieel, naverkoop, verkoopfiches, klanten, klachten en zorgt zo voor een digitaal archief van al uw documenten.

Verwerk automatisch aankoopfacturen via een intuïtieve workflow die zelfs lijnherkenning en de verwerking van complexe aankoopfacturen mogelijk maakt.

Via een automatische data extractie wordt de manuele input tot een minimum verlaagd waardoor essentiële resources vrij worden gemaakt.

Een intuïtieve interface geeft u de mogelijkheid om inkoopfacturen automatisch te matchen en te verwerken. Deze workflow kan zowel eenvoudige facturen verwerken als complexe facturen waarbij regelherkenning nodig is.

U kan elk type bestand koppelen via een Drag-and-Drop functionaliteit.

Het opzoeken van bestanden of documenten wordt versterkt door een geïntegreerde ”Full-text” zoekfunctie. U kan de inhoud van de verwerkte bestanden doorzoeken.

Alle verwerkte bestanden worden verzameld in een centraal digitaal archief.