Handleiding: testritten document instellen

1 Testritten document instellen

1.1 Testritten document

Pas het document (Testritdocument.dot) in bijlage aan naar wens, zorg wel dat u de variabelen laat zoals ze zijn (met de <<>>)

Variabelen:

• Bestuurder naam: <<driver_name>>
  • Bestuurder straat en huisnummer: <<client_address_street_nr>>
  • Bestuurder plaats: <<client_address_city>>
  • Bestuurder BTW-nummer: <<client_vat>>
  • Bestuurder GSM (Privé): <<client_phone_mobile_private>>
  • Bestuurder Telefoon (Privé): <<client_phone_private>>
  • Bestuurder GSM (Bedrijf): <<client_phone_mobile_business>>
  • Bestuurder Telefoon (Bedrijf): <<client_phone_business>>

Sla het document op als .dot bestand, en niet als .doc bestand.
Sla dit document op de O schijf op. (Dit mag in een bepaalde map zijn)

1.2 Instellingen Navision

Ga naar Relatiebeheer – Prospectie – Instellingen – Relatiebeheerinstellingen.

Volgend venster verschijnt:

Klik op de knop Contact management en selecteer Selecteer Testrit document. Volgend venster verschijnt:

Vul volgende kolommen in:

• Naam: Een naam voor het contract
  • Locatie: Selecteer de locatie van het .dot bestand (Op de O schijf)
  • Taal: NL/FR Type: Testrit document
  • Print automatisch: Nee

Maak eventueel ook een testrit document aan in het Frans, en voeg dit dan als extra lijn toe.
Sluit dit venster.

Vanaf nu kan u vanuit het prospect venster via de knop Prospect – Print testrit document dit huurcontract afprinten, en worden de variabelen automatisch ingevuld.