MIS - KR Uitstel 5 Dagen

Op vraag van BMW Group Belux is in de release 14.52 de functionaliteit 'KR Uitstel 5 Dagen' toegevoegd in Navision en is de functionaliteit 'Niet bellen' niet meer van toepassing bij:

• Facturatie Werkplaatsorders
  • Facturatie Voertuigorders

De klanten kunnen steeds gecontacteerd worden door BMW Group Belux voor o.a. kwaliteitscontroles, ... maar met 5 dagen uitstel

Algemeen

De nieuwe functionaliteit kan ingesteld worden in:

• werkplaatsorders:de contacteerbaarheid van de klant m.b.t. de betreffende factuur wordt 5 dagen uitgesteld
  • voertuigorders: de contacteerbaarheid van de klant m.b.t. de betreffende factuur wordt 5 dagen uitgesteld
  • MIS Transmissie Overzicht:

Werkplaatsorder - KR Uitstel 5 Dagen

De functionaliteit omtrent het uitstel van de klantcontacteerbaarheid in de werkplaatsorders kan U vinden in het tabblad 'klant'.

De instelling uit de klantkaart van de bestuurder wordt overgenomen in het werkplaatsorder.

U kan de instelling ook op het werkplaatsorder zelf aanpassen, zonder deze uit de klantkaart te beïnvloeden. De instelling in het order wordt ook bewaard in de desbetreffende factuur.

Voertuigorder - KR Uitstel 5 Dagen

U kan de instelling op het voertuigorder instellen. De instelling wordt ook in de desbetreffende factuur bewaard.

Indien U de instelling aanpast in het voertuigorder zelf, worden de klantinstellingen niet beïnvloed.

MIS Transmissie Overzicht - KR Uitstel 5 Dagen

In het MIS Transmissie Overzicht is er een laatste beheermogelijkheid vooraleer de gegevens verzonden worden op volgende niveaus:

• Klantkaart
  • factuur