MIS - Kwalificatie Klantgegevens - Controle op emailadres

Op vraag van BMW Group Belux is het emailadres een noodzakelijk gegeven gemaakt voor de MIS verzending.

Indien de klant niet beschikt over een emailadres, dan kan U dit aanduiden in de klantkaart.

Als het emailadres niet in ingevuld of geen instelling bij 'geen emailadres' in de klantkaart, dan zal dit in het MIS Transmissie Overzicht vermeld worden in de MIS Opmerkingen.

Verzending van klantgegevens wordt geblokkeerd in dit geval.