Prospect kaart: Bedankbrief instellen

1 Bedankbrief instellen op de Prospect kaart

1.1 Bedankbrief

Pas het document (Bedankbrief.dot) in bijlage aan naar wens, zorg wel dat u de variabelen laat zoals ze zijn (met de <<>>).

Variabelen:

•  Voornaam prospect: <<first_name>>
  •  Familienaam prospect: <<last_name>>
  •  Straatnaam prospect: <<Street>>
  •  Huisnummer prospect: <<street_no>>
  •  Busnummer prospect: <<bus>>
  •  Postcode prospect: <<zip>>
  •  Gemeente prospect: <<city>>
  •  Merk van het voertuig: <<make>>
  •  Model van het voertuig: <<model>>
  •  Aanspreektitel prospect: <<title_code>>
  •  Verkoper: <<sales_person>>
  •  Dossierverantwoordelijke: <<dossier_resp>>

Sla het document op als .dot bestand, en niet als .doc bestand.
Sla dit document op de O schijf op. (Dit mag in een bepaalde map zijn)

1.2 Instellingen Navision

Ga naar Voertuigbeheer – Verkopen voertuigen – Instellingen – Locatie bedankbrief templates.

Volgend venster verschijnt

Vul volgende kolommen in:

•  Naam: Een naam voor de bedankbrief
  •  Locatie: Selecteer de locatie van het .dot bestand (Op de O schijf)
  •  Taal: NL/FR
  •  Type: Bedankbrief: verkoop (particulier) / Bedankbrief: verkoop (leasing) / Bedankbrief: levering (particulier) / Bedankbrief: levering (leasing)  Print automatisch: Nee

Maak eventueel ook bedankbrieven aan in het Frans, en voeg dit dan als extra lijn toe. Sluit dit venster.

Vanaf nu kan u vanuit de Prospect kaart bedankbrieven afprinten via Prospect – Afdrukken bedankbrief verkoop – Particulier / Prospect – Afdrukken bedankbrief verkoop – Leasing / Prospect – Afdrukken bedankbrief levering – Particulier / Prospect – Afdrukken bedankbrief levering – Leasing.