Hoe een profiel verwijderen op iOS 7 en iOS 8

  1. Open Instellingen op uw iOS-apparaat.
  2. Klik op Algemeen.

    Instellingen-Algemeen
  3. Klik op Profiel.

    Instellingen-Algemeen-Profiel
  4. Hier ziet u alle configuratieprofielen geïnstalleerd op uw apparaat (het kunnen er meerdere zijn). Klik op die met de naam CaryaMail.

  5. Klik op Profiel verwijderen, Bevestig daarna dat u dit profiel wilt verwijderen door nogmaals te klikken op Verwijderen.

    Profiel verwijderen Bevestig verwijderen

U hebt nu het CaryaMail verwijderd.

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.