Impetus Export

Impetus Export

Op dagelijkse basis zullen alle verkoopfacturen (werkplaats als wisselstuk) die gefactureerd werden aan een 4th level klant doorgestuurd worden aan Impetus (www.ImpetusAutomotive.com).  Dit voor 4th level rapportage mogelijkheden bij BMW Group Belux, op vraag van BMW Group Belux. (After Sales)

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.