Planmanager - Ontvangen voertuig – order activeren in werkplaats

- Dossier opzoeken
- Controleer afspraak/ophaaldatum
- Klik op klokje achter datum binnen (datum wordt automatisch opgevuld)
- Wagen binnen wordt automatisch geactiveerd
- Verhuurwagen :
o Druk op knopje verhuur rechts bovenaan
o Verhuurwagen niet gepland : kies wagen uit beschikbare onderaan > opslaan
o Verhuurwagen reeds is gepland : selecteer de geplande huurwagen bovenaan
o ga door naar VERHUURPLANNING
o actieve verhuurovereenkomst wordt geselecteerd in blauw
o klik met rechter muisknop op dossier > START
o controleer gegevens, kilometerstand + brandstoftank
o druk op start
o druk verhuurcontract af en laat ondertekenen

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.