Planmanager - Tijd registreren in werkplaats

- Kies werknemer
- Kies dossier waarop moet gewerkt worden
- Kies taak waaraan gestart wordt
o Indien actief op ander dossier wordt vorig werk stopgezet
o Indien vorig werk afgesloten (vakje afgesloten aanvinken)
- Klik op startpagina (automatisch reset na 30 sec)
- Werknemer actief op een taak (= oranje)

Tijd Registreren op 2 dossiers (=vb spuitwerk)
- Idem als tijd registreren werkplaats
- Indien bijkomend dossier wordt gekozen binnen de 60 sec wordt dit bij geactiveerd
- Bij afsluiten van de taak/ nemen volgende taak wordt tijd automatisch verdeeld over de verschillende dossiers.

Deeltaken beëindigen (tijdsregistratie)
- bij stopzetten vorigentaak / starten nieuwe taak wordt steeds gevraagd of het vorige werk
volledig is afgewerkt
- kies vakje voltooien
- taak wordt gemarkeerd als Afgewerkt en hierop kan men niet meer klokken.