Kassalade openen op gebruikersniveau

Het is nu mogelijk om per kassa in te stellen of de kassalade geopend mag worden of niet zonder te boeken.

Bijkomend is het mogelijk gemaakt om in te stellen per gebruiker of de lade mag geopend worden zonder boeken of niet.

Om dit in te stellen, is het nodig om op de kassakaart aan te duiden "blokkeer manueel openen".

Deze instelling kan je terug vinden onder Diversen - Kassa - Kassa's.  Het is nodig om de kassakaart in te stellen als volgt:

Indien op de kassalade ingesteld staat dat de lade niet mag geopend worden zonder boeken, is het alsnog mogelijk om enkele gebruikers hier toch rechten/toegang toe te verlenen.

Deze instelling is terug te vinden op de gebruikerskaart onder Financieel - instellingen - gebruikers - gebruikersinstellingen - gebruikerskaart openen - tab kassa - "Manual Open Cash Tray" aanduiden indien de gebruiker de lade toch mag openen:

Indien bovenstaande gebruiker nu de kassalade wenst te openen zonder een boeking te doen, zal hij volgende melding krijgen: