Planmanager - Dossier afwerken - dossiercontrole – kostenoverzicht

- Controle van de kostprijzen
o Druk op knopje om de marge op de verschillende delen van het dossier
na te kijken, indien deze niet volledig zijn, gewenste rubrieken verder aanvullen.
o Kosten van de werken : De kosten van de uitgevoerde werken worden bepaald door
de uurregistraties van de werknemers
o Kosten van de onderdelen : bepaald door de aankoopprijs van de geleverde
onderdelen, zie leveringsbon/factuur leverancier
o Kosten van de verfproducten : bepaald door de afgewogen verf per dossier
(weegschaal)
o Kosten werk derden : bepaald door ingegeven facturen werk derden
o Kosten van de verhuurwagen : bepaald door het aantal dagen en de kostprijs van de
gebruikte verhuurwagen
- Eventueel aparte status instellen : ‘Afgewerkt en gecontroleerd’