Mailing bandenwissel in Campagne module

1 Mailing bandenwissel in Campagne module

In de Campagne module is het mogelijk om een selectie te maken op de bandengegevens.
Dit wil zeggen dat u bijvoorbeeld een lijst met klanten kan samenstellen waarvan de profieldiepte van
hun banden minder is dan een bepaalde waarde.
Zo kunt u die klanten aanschrijven om hen te laten weten dat hun banden binnenkort dienen
vervangen te worden.

Ga naar Relatiebeheer - CRM - CRM campagnes.
De CRM Campagne lijst verschijnt.
In dit venster selecteert u een campagne en kiest u Campagne - Kaart of drukt u op [Shift]+[F5].
Het Campagne venster verschijnt.
U kan kiezen om in de geselecteerde campagne verder te gaan of u kan een nieuwe campagne
aanmaken door op [F3] te drukken.
Indien u een nieuwe campagne aanmaakt, vult u eerst de hoofding in.
Het is niet nodig om bij iedere bandenwissel een nieuwe campagne aan te maken. Indien u een
bestaande campagne gebruikt, denk eraan om eerst de bestaande lijnen in de campagne te
verwijderen.

Eens de hoofding is ingevuld en/of de bestaande lijnen zijn verwijderd kunt u de selectie maken.
Ga naar Functies - Uitbreiden doelgroep naverkoop georiënteerd.
Druk op OK.

Volgend venster verschijnt.

In dit venster is het tabblad Banden toegevoegd.
In dit tabblad kunt u een selectie maken op alle banden velden.
Er zijn een aantal velden standaard zichtbaar in het venster, maar u kan ook extra velden toevoegen
door op het pijtje te klikken van een leeg veld in de kolom Veld.

U heeft ook de mogelijkheid om te filteren op een maximum profiel diepte d.m.v. het veld Max. Profile
Depth Filter.
Zorg ervoor dat u zeker het type (zomer- of winterbanden) specificeert in het veld Type.

Als u de gewenste criteria heeft ingevuld, kunt u de selectie laten lopen door op de knop OK te
klikken.
U krijgt volgend venster te zien terwijl de selectie loopt.

Als de selectie gelopen heeft, krijgt u volgend venster te zien.

Als u op de knop Yes klikt, wordt het resultaat van de selectie toegevoegd aan de campagne, klikt u
op No, dan worden deze niet toegevoegd.
Indien u Yes gekozen heeft, krijgt u volgend venster te zien.

Indien u wenst, kunt u de lijst exporteren naar Excel via Functies - Exporteren klantengegevens.
Het bestand Export.csv is te vinden in de map C:/Temp.

Let op: Elke keer u een export naar Excel doet wordt het Export.csv bestand overschreven. Het is
dus noodzakelijk dat u bij elke export het Export.csv bestand hernoemt of verplaatst naar een andere
map.
In deze file kunt u niet alleen de gegevens van de klant en zijn voertuig vinden, maar nu ook de
bandengegevens.
Dit bestand kunt u gebruiken om een mail-merge uit te voeren.
Een handleiding van hoe u een mail-merge kan uitvoeren, is te vinden op onze portal.