Gekwalificeerde prospecten

Gekwalificeerde prospecten

Om een prospect te kwalificeren, is het nodig om een prospectkaart zo volledig mogelijk in te vullen.  Indien alle verplichte velden werden ingevuld, komt op de prospect de status “gekwalificeerd” te staan.  Volgende velden werden uit het kwalificatie-proces gehaald:

  • Huidige wagen
  • Verwachte inruildatum
Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.