Vervaldatum CRM lead

Elke lead die wordt aangeleverd, krijgt automatisch een vervaldatum toegekend.  Deze vervaldatumberekening werd aangepast, rekening houdend met datum/uur/feestdagen/weekenddagen.

Indien een lead ontvangen wordt in navision voor 9.00 ’s morgens, dan zal de vervaldatum worden berekend op datum van vandaag + 2 dagen.  Indien een lead ontvangen wordt in Navision na 9.00u ’s morgens, dan zal de vervaldatum worden berekend op datum van morgen + 2 dagen.

Indien de vervaldatum die werd berekend een feestdag/weekend dag is, zal de vervaldatum worden aangepast naar de eerst volgende dag na de feestdag/weekend dag.