Verkoper/inkoper code aanmaken en koppelen

Om de Verkoperscode aan te maken volg je de volgende procedure:

Ga naar Prospect - Verkoper - druk F3 om een nieuwe verkoper aan te maken

Koppel de verkoperscode aan de User ID (Gebruiker)

Ga naar Financieel - Instellingen - Gebruikers - Gebruikersinstellingen

Open de juiste gebruikerskaart (SHIFT + F5) om ineens de kaart te openen
Ga dan naar de tabblad VAP en vul bij Salesperson de nieuwe Verkoperscode in