Verkoper/inkoper code moet worden opgegeven in gebruikersinstellingen gebruikers

  1. Controleren of verkoper bestaat
    In CRM marketing & verkoop - Verkopers
    Controleren of verkoper reeds bestaat, anders aanmaken

  2. Financieel, gebruikersinstellingen, gebruiker
    De gebruikerskaart oproepen en in tabblad 'Standaard'
    Verkoper/inkopercode ingeven

 

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

Copyright Carya Group 2013

Ons support team staat 6 dagen op 7 voor u klaar. Maandag t.e.m. vrijdag van 07u00 tot 18u30, zaterdag van 09u00 tot 16u30.