OPGEPAST - virusmails in omloop

Na controle bij een onfortuinlijk geinfecteerde dealer, hebben we één van de bronnen gevonden van het intussen beruchte CBT-Locker virus.

Voorzichtigheid is dus geboden indien u een mail ontvangt die lijkt op onderstaande.

We raden aan om in geen geval een bijlage te openen indien u niet absoluut zeker bent van de betrouwbaarheid van de afzender.

Klik op deze knop om dit bericht te Volgen . Of volg automatisch dit bericht door hieronder een opmerking toe te voegen.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Beantwoordt dit je vraag niet?

Laat ons dan helpen. Neem rechtstreeks contact op door een [link_start]aanvraag in te dienen[link_end].

Opmerkingen

• Avatar
    Frederik Vekeman

nog een voorbeeld

De : T-Mobile [mailto:no-reply@T-Mobile.nl]
    Envoyé : mercredi 6 avril 2016 09:18
    À :
    Objet : Uw Factuur Online

Datum

06 april 2016

Betreft

Uw Factuur online

T-Mobile kenmerk

3897/1.18723463

Timar Controls
    T.a.v. E.R. van de Weide
    Meervlietstraat 10-
    1566 TM ASSENDELFT

Geachte

Uw factuur staat klaar op My T-Mobile

Bekijk uw factuur. - link naar malafide site -

Inloggegevens vergeten of niet bekend met My T-Mobile?
    Registreer uzelf snel op My T-Mobile (- link naar malafide site -)

Kies in het menu voor `Beheerder?. Hier geeft u uzelf toegang tot uw bedrijfsinformatie.

Het wachtwoord kunt u opvragen door op deze pagina (- link naar malafide site -) de stappen te volgen.

Heeft u nog vragen? Vind uw antwoord dan snel op t-mobile.nl/zakelijke/klantenservice (- link naar malafide site -) .
    U kunt niet rechtstreeks reageren op deze e-mail.

Met vriendelijke groeten,
    Team T-Mobile Zakelijk